I weekenden har jeg..

10 ting der sker for dig efter SKAM

Hej piger!

Har du set SKAM og er ligeså vild med serien som mig? Så kan du muligvis godt relatere til disse 10 ting, som sker for dig efter at have set den enormt omtalte ungdomsserie SKAM!

 1. Alle får et mere eller mindre crush på William fra 3.G! (øv at han ikke er med i sæson 3…) Det bliver en lille obsession at finde ham på diverse sociale medier der overhovedet eksistere. I virkeligheden er hans rigtige navn Thomas Hayes! (Så kan i bare søge ham ud)
 2. Du tror du kan snakke flydende norsk efter like to afsnit!
 3. Det kan vel ikke være helt svært at lære Norsk og det kan bestemt ikke skade? Måske man kan finde youtube videoer, der kan lære dig flydende norsk?
 4. Du søger nettet tykt og tyndt igennem for at finde en læbestift der kunne matche dig, ligesom Nooras læbestift bare altid er on point
 5. Åhhh vi ville da ønske at der fandtes rusturer ligesom dem i SKAM! Det havde da været for fedt!
 6.  Du føler dit liv er lidt kedeligt i forhold til hvad seriens personer oplever…men helt ærligt, hvem ville også have så meget drama i sin hverdag?
 7.  Er i på team William eller ej? Det store spørgsmål bliver flittigt drøftet i pauserne med veninderne. Han var jo ond mod Vilde..men han er nu sød overfor Noora… mmm… vi er klart team William og Noora!
 8.  Der er en masse GIRL POWER I SKAM, så du bliver sådan lidt who run the world – girls agtigt! hehe
 9.  Du får lyst til at sige føkk i stedet for fuck… når det ord nu skal bruges..
 10. Du kan hurtigt udse dig din egen “Eva drukkenmus” i din egen venindeflok, haha!

4 kommentarer

 • Haha, hvor er det sandt! Jeg tager også mig selv i at kalde mine drengevenner for ‘dritsekk’, hvis de er tåbelige. Det får dem som regel til at glo uforstående 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Zilla

   Jeg kan simpelthen ikke lade hver med at smile, når folk erstatter danske ord med norske. Så har man (inklusiv mig selv 😉 )bare set for meget SKAM, men altså det er bare den fedetse serie til dato!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hahaha so true. Jeg er legit begyndt at gå væsentligt mere med læbestift efter Skam. Og min kusine har faktisk (for real) nærmest lært flydende norsk af det… ret imponerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Zilla

   En bestemt farve du holder dig til, ligesom Noora?
   -Haha, hvor godt det med din kusine. Tror bestemt ikke hun er den eneste. :))

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I weekenden har jeg..