Er vi voksne nu?

170 kilometers afstand

Hej Ladies!

 Frygten og angsten for ingen veninder var at finde tilbage i 2012, var høj. Faktisk umådelig høj. Tiden var inde, den stod på klasseskift.
Utrolig intimiderende start. Hvem har også lyst at starte sin første dag ud med to timer tysk? Mmm svær start men god slutning. Jeg fandt to af jordens mest ærlige, omsorgsfulde, godhjertede mennesker. Jeg er stolt helt ind i marven, af dem begge. Derfor er det med en knude i maven, når der nu er 170 km mellem os. At bo så langt fra ens tætteste er hårdt. Savnet er stort. Facetime og beskeder, er en lifesaver i disse situationer! Vi har tidligere været splittet og vores venskab blev kun styrket – hvilket det også bliver efter denne gang.

30429678_1615556565146264_1683279569_n

3 gode måder at fastholde veninderne på: 

Aftal facetime kald, det gør det lettere at være ’tilstede’ i hinandens liv, når alle har en travl hverdag.

Nyd hinandens selskab når i endelig er sammen, sluk mobilen og fokuser på at være tilstede. (Det er vi mange der kunne øve os på 😮 )

Vær rummelig, alle lever hver dages liv med fuld fart på. Accepter at I somme tider ikke lige er på samme side. Men at I stadig holder kontakten i de situationer.

Friends: Have less, but the best

-Z

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er vi voksne nu?