Dele garderobe

5 ting du (måske) ikke vidste om mig?

Hej Ladies!

1. Jeg ejer en kat, men er faktisk mere et hundemenneske. Dog holder jeg så meget af hende, at hun bliver (over)forkælet på daglig basis.. måske hun snart ender som Garfield?

2. Jeg er den ældste af en søskendeflok på 5. På 5 tænker du sikkert?? yes, og vi er tøser hele bundet. 😉

3.Jeg gik i 2-3 år og overvejede om jeg kunne starte en blog? Og selvfølgelig kan man da også det, selvom man er ordblind. På sites finder du dog ingen rigtige kommaer sat, og somme tider kan sætningerne slet ikke give mening for andre end mig selv – men det har vel også sin charme? 😉

4. Jeg har kørt med fuld fart gennem folkeskolen, gymnasiet og nu på vej med en videregående uddannelse. Så jeg vil være færdiguddannet som 22 årig, Hvilken på en måde er dejligt men på en og samme tid også lidt CRAZY.

5. Jeg kan som sådan “alt” andet end at lave mad. Jeg er bare totalt lost i et køkken. Om det så er at koge vand til kopnudler eller en 3 retters menu… ja, så vil I ikke spise det .. tro mig .. HAHA

Håber I synes dette lille indlæg var hyggeligt? Måske næste gang, jeg kan snige nogle veninder til at finde nogle ting du måske ikke vidste om mig?

-Z

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dele garderobe