It was a fun night

A little bit of heaven

Hej Ladies!

img_6118

I dag har jeg valgt at gemme lektierne væk til i morgen og holde en spa dag herhjemme. Jeg har lagt ansigtsmaske, neglelak, taget et dejligt lagt varmt karbad og læst lidt i min ny afhentede bog fra biblioteket. Til min spa dag har jeg gjort brug af en lækker black mud og badesalt, som en veninde havde med hjem fra Israel. Jeg har desværre ikke kunne opspore en hjemmeside, hvor de kan købes. Men har fundet nogle andre produkter fra The Body Shop, som jeg tidligere har brugt. Den ene ting som jeg virkelig har været glad for, er dead sea salt scrub, som du kan finde lige HER. Samt en super lækker citrus body scrub, som jeg ofte benytter, du kan finde den lige HER.

Hvad gør i for at forkæle jer selv?
Dette indlæg indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It was a fun night