Oscar kjoler 2017

A reader lives a thousand lives before she dies

Hej Ladies!

boeger

Kender I det når man bare finder den helt rigtige? Den bog du overhovedet ikke kan ligge fra dig og den bog som holder dig oppe og som du sluger på et enkelt døgn? Bøger kan bare et eller andet helt vildt, som jeg ikke mener diverse TV-serier kan slå. Jeg har lavet en liste med bøger jeg ville elske at få fat I og som jeg satser at få læst i løbet af 2017. Der er ikke noget bedre efter en lang dag at komme hjem og lave en stor kop te og derefter bare flade ud i sofaen med en bog. Jeg har derfor valgt at lave en lille “læseliste”, som jeg synes I skulle have indsigt i – måske bliver i inspireret til noget nyt læsestof? Jeg blev i sidste uge færdig med at læse Papmaché reglen af Hella Joof, som var utrolig nem at læse – og samtidig var den fyldt med en masse god humor som bringer et smil frem hos læseren. Me before you er højt oppe på listen, både film og bog har jeg kun hørt godt om – så den måtte med. En klassiker jeg har hørt man ikke må undgå at læse er ‘The Great Gatsby’.
Lauren Conrads bøger fik jeg faktisk indsigt i en gang på en anden blog – tror det bestemt det var det fine layout der fik mig til at kigge en ekstra gang. Og da jeg forleden blev mindet om bøgerne af min veninde, gav mig den ene med hjem under armen – foruden sugar and spice som kom med hjem, har jeg også fundet L.A. Candy som er kommet på læselisten 17′. De 3 fifty shades bøger er allerede læst, hvilket skete ret så hurtigt (Bøgerne frem for filmene) og derfor tænkte jeg lige at ‘GREY’ også lige skulle afprøves – mund den er bedre end de 3 andre?

Kender du nogle bøger man simpelthen ikke kan være foruden at læse? – HIT ME!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oscar kjoler 2017