Always pink

ALTID glitter x Sui Ava

Hej Ladies!

Hvis I ikke allerede viste det, kunne i måske gætte jer til det – jeg holder utrolig meget af alle pinke/røde farver og selvfølgelig alt med glimmer… min instagram bærer i hvert fald præg af dette for tiden.  Dette var bestemt noget mine super skønne studiekammerater, som jeg er så heldig at kunne kalde for rigtige veninder, havde lagt mærke til. Da jeg i sidste uge fyldte 20 år havde jeg i den andledning inviteret alle tøserne hjem til kaffe og spilhygge. Super hyggelig eftermiddag, som indeholdte en masse grin!

28946793_1583841084984479_942777419_o

Jeg er  nok ikke den nemmeste at finde gave til. Dette år ønskede var der nemlig ingenting på ønskelisten, hvilket på ingen måde må have været let. Jeg føler jeg har alt hvad man kunne ønske sig, dejlig familie, skønne veninder og den sødeste kæreste. Yess, men alligevel formåede pigerne, trods den ikke eksisterende ønskeliste, en super smuk gave!
Wow, jeg er fan! Har længe kigget efter Sui Ava øreringene, og dette var lige hvad pigerne havde købt.

29134342_1583841048317816_1911831508_n

| Sui Ava øreringe |

Hvad plejer I at give/få af jeres veninder?

– Knus Z

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Always pink