Julefrokost i maj?

Ambivalens

Hej Ladies!

18554885_1301263606575563_2057660997_n

Den allersidste dag i 3.g var i går. Den allersidste time, den allersidste gang jeg vandrede rundt på gangene for at skifte lokale og sidste gang jeg fik årskartere. FUCK (hvis man må skrive det) hvor er jeg stolt. (Må jeg skrive det uden at komme på tværs med janteloven??), nu gør jeg det lige igen! FUCK hvor er jeg stolt over mine karakter og den fremgang der er sket siden min start på Bornholms gymnasium i 2014. Nu er jeg snart i mål, og jeg har endelig fået datoen, for hvornår den sidste eksamen holdes og den fine røde hue kommer på – det er SÅ surrealistisk. 3 år er allerede gået, og jeg synes på den ene måde det var i går jeg stod i forhallen som en meget nervøs putte og ikke turde kigge rundt. Samtidig synes jeg det har været den læææængste rejse jeg har været på, hvor det op til flere gange har følt som flere end 3 år.
Men som så mange andre har jeg det også en smule ambivalent med det hele. På den ene side vil man super gerne blive i de trygge omgivelser med venner, veninder og alt det sociale gymnasiet har givet en. Men på den anden side har jeg personligt brug for flere nye udfordringer, hvilket jeg ser frem til.

Hvordan har I det når i afslutter en stor ting, der har fyldt så meget i jeres liv?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost i maj?