SkinnyMint

April Goodiebox

Hello Sweeties!

Så har en skønne boks fundet min adresse endnu engang! Denne gang med foråret og frihed som tema. Denne månedsbox er fyldt med ‘fri-for-noget’ som kunne være parabenefri, parfumefrit m.m. bare det synes jeg personligt, er rigtig godt fundet på af team Goodiebox.

goodiebox.jpg1

BE FREE – er overskriften på april boksen, og jeg kan simpelthen ikke vente til at fortælle jer hvilke lækre produkter der gemte sig i den!

Human + Kind

Et lækkert kombi produkt shampoo+Bodywash, som jeg allerede glæder mig til at tage i brug. Produktet er naturligt og ikke tilsat hverken parabener eller farvestoffer – we like!

Bellapierre

Smukkeste produkt jeg længe har set. Igen har Goodiebox foræret os et lækkert multi produkt – Snowflake shimmer powder, som kan bruges på øjne, læber, kinder og kraveben. Produktet har den fineste glimmer nuance som meget snart skal tages i brug.

Depend

Depend har endnu engang udkommet med et produkt hvor alle kan være med, da prisen er super fin, selv til studerende KUN 30kr Wup Wup. Brug Depends nye, Basic matte top coat, for at nå et mere råt udtryk.

goodiebox

Sõsar

ihhhh yes, en lækker ansigtsmaske var gemt nede i boksen! Masken er fri for parabener og parfume, det er noget vi kan lide!

So Susan 

Man kan aldrig få nok sko og det gælder også antallet af ens mascara, dermed er jeg en lykkelig ejer af endnu en mascara som allerede blev taget i brug i dag, og jeg kan kun anbefale den, super fin – ingen klumper ved påføring.

Sanex

Parfumefri deo roll-on er et must. Denne deo giver op til 24 timers beskyttelse – så hvem vil ikke vælge en deo som både er parfumefri, fri for parabener samt uden tilsat alkohol – hvem kan sige nej til sådan en vidunderprodukt?

Pukka

Perfekt til te elskere, en prøve på Pukka Clean Greens, som skal hjælpe kroppens naturlige evne til at udrense sig selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SkinnyMint