JEG ER INDE!

Are we all leaving?

Hej Ladies!

20624541_1373925215976068_569467638_n

20614101_1373925229309400_1264121017_n

‘Velkommen som studerende på Metropol, vi glæder os til at møde dig’ yes – den mail gjorde mig noget så glad og sammen med at jeg snart er kommet helt på plads i min lejlighed vil jeg kalde min nye tilværelse i København for en ren lykke følelse!

Der sidder sikkert én eller to bag skærmen og tænker om det ikke er lidt svært, hårdt måske endda også lidt skræmmende at flytte så langt væk fra ‘det kendte’. Og jov, det kan du tro det er, det er noget af et skridt at tage, men er så glad for jeg bare sprang ud i det! Heldigvis har jeg nogen af de sødeste venner og veninder herover, og nogle stykker fra øen har også taget samme tur som jeg selv, og bosat sig i nærområdet Bl.a. var jeg ude hos min søde og skønne veninde Amanda forleden for at indvie hendes nye lejlighed i Sydhavnen, det fik vi gjort ved at fejre det på bedste manér, hvilket vil sige med champagne og god sushi!

Om man føler sig alene? Jeg tror ikke man kan komme udenom at man sommetider for en følelse og lyst til at smutte hjem fordi det hele er så nyt og man ikke har ALLE de dejlige mennesker rundt om en som man normalt plejer. Men man møder mennesker overalt, i byen, på arbejdet, studiet – jeg ser selv utrolig meget frem til at lære flere nye spændende mennesker af kende gennem studiet. 

Tør man? Selvfølgelig tør man og hvis nu man finder ud af det ikke går helt som planlagt om det er med det ene eller andet man har begivet sig ud i, er der jo heldigvis ingen der siger man ikke kan prøve igen. Jeg fik bl.a.  ‘Spring ud i det, ellers finder du aldrig ud af det’ – og dette prøver jeg nu at huske mig selv på hver gang jeg føler rejseplanen er besværlig eller at København er lidt for stor til den lille bornholmer. Alt nyt tager tid, men én ting er sikkert – jeg elsker virkelig at bo i en storby hvor der sker noget hele tiden! 

Står du til at flytte hjemmefra eller bare væk fra vante omgivelser, så er mit bedste råd bare at springe ud i det!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER INDE!