What a beauty

Besties & Brunch

Hej Ladies!

Håber i har haft en dejlig weekend, min har nemlig selv været en af de gode af slagsen.
I fredags tog jeg med 3 af mine gode veninder ind og se skolens nye musical – Hair. Jeg vidste ærlig talt ikke lige om det var noget for mig, da det er hele 5 år siden jeg sidst så en. Men hold da op, den var super god. Stemningen inde i salen var i top og da jeg kiggede rundt sad alle os på tilskuerpladserne og smilede og klappede højt!

Lørdag måtte jeg desværre takke nej til en pigebytur grundet sygdom, hvilket var super ærgerligt. Men alligevel kunne jeg få lidt ud af dagen. Jeg nåede både at se M spille fodboldkamp og hjælpe mine mindre søskende med at finde konfirmationsgaver til deres veninder i byen. Men senere på aftenen var jeg så færdig at jeg måtte smide mig på sofaen og så stod den ellers bare på TV hygge med familien.

Søndag morgen havde jeg det heldigvis meget bedre og mine planer for dagen kunne dermed begynde. Mine to bedste veninder og jeg smuttede ud for at spise brunch, hvor vi ellers bare fik hygget og nydt hinandens selskab. Derefter skulle jeg lige hjem og ordne nogle praktiske ting inden jeg kunne smutte hjem til min søde M.

18253867_1286919044676686_565967326_n

Hvad har jeres weekend budt på?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What a beauty