Status for bloggen - LOOKLAB

Christmas wishes 2016

juleoenskerAffiliate links: Nr.1. HER   Nr. 2.HER   Nr. 3.HER  Nr. 4.HER   Nr. 5.HER   Nr. 6.HER   Nr. 7.HER   Nr. 8.HER   Nr. 9.HER   Nr. 10.HER   Nr. 11.HER   Nr. 12.HER 

Hej piger! Det er i dag d. 16. november, hvilket vil sige vi snart er på vej ind i julemåneden. Jeg er dog allerede begyndt på en del juleting såsom julemusik, pebernødder og risengrød. Jeg er begyndt tidligt på julehyggen, da en stor del af min december står på SRP (studieretningsprojektet for 3.g’er). Min december kommer derfor til at bestå af enormt meget læsning, opgaveskrivning og vejledningstimer.
Jeg har valgt at begynde tidligt med ønskelisten i år pga. opgaven, så jeg ikke midt i opgaveskrivningen laver den der dumme ønskeliste, hvor der står en masse unødvendige ting som man aldrig får brugt. Hehe, er sket lidt for ofte.
Min ønskeliste består derfor i år af lidt praktiske ting, såsom kopperne og vaserne fra Hammershøi. Ellers tror jeg min ønskeliste er meget lig andre pigers, smykker, lidt “dullegrej” og “noget jeg simpelthen ikke kan leve uden…” hehe..

Har i udformet jeres ønskeliste endnu? og i så fald hvad har i ønsket jer?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status for bloggen - LOOKLAB