Galla 2016

Coconut dream cake

Hello Sweeties!

Weekenden bød på andet end fest og farver, faktisk var jeg så hungrede efter sukker at jeg gik i køkkenet. Opskriften hedder faktisk kokosbrownies, men er ikke så god til at følge en opskrift slavisk, så dermed blev det en kokos kage i stedet. Kagen var væk i løbet af ingen tid, hele familien havde vidst brug for lidt sukker i lørdags og kagen smagte super godt så efter 1 time var der kun krummer tilbage.  Seeee lige denne lækre sag!

Opskrift: 

250 gram smør

350 gram sukker

4 æg, let piskede

100 gram hvedemel

1 tsk. bagepulver

70 gram chokolade

100 gram kokosmel

kokos flager til at drysse over.

Sådan gør du: 

Tænd ovnen på 155 grader ved varmluft. Find en form frem som passer til mængden og beklæd formen med bagepapir eller smør den med lidt olie eller eventuelt smør.

Smelt smør og sukker sammen i en gryde. Når sukkeret er smeltet tager du gryden af varmen og lader blandingen stå og køle af.

Rør æg, mel (både hvedemel og kokosmel) og bagepulver stille og roligt i blandingen.

Hak chokoladen groft.

Fordel en halvdelen af dejen ned i formen og drys chokoladen og kokosflager over. Fyld derefter resten af dejen over så det dækker alt chokoladen og kokosflagerne.

Så er kagen klar til ca. 35 minutter +/- i ovnen.

Bon Appétit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galla 2016