Jeg kan ikke leve uden

Coffee in an IV

Hej Ladies!

Som så mange andre, står jeg også midt i eksamensræset. Dette er min første eksamen på sygeplejestudiet og jeg kan godt mærke, at selvom der er nogle dage tilbage så har nervøsiteten allerede meldt sin ankomst, og yes, min ene lærer hjemsøger også allerede mig i mine drømme…  Der er nok mange der sidder med lige netop samme problem, for helt ærlig hvem holder af eksamener?? Og hvis der er noget jeg er, så er det, at jeg er så forfærdelig bange for test, prøver, eksamener ect. Andre der kender det? Yessss, jeg er typen, der i folkeskolen kunne blive væk, fordi jeg var bange for det gik dårligt og læren ville give mig en dårlig karakter, eller på gymnasiet hvor jeg satte mig for at læse hele pensum til hvert fag inden eksamen, for tænk hvis der var noget jeg havde misset og blev spurgt ind til?

Karakterræset er for mig det værste ved at uddanne sig, for inderste inde ved man jo’ godt man kan stoffet, eller så ved man måske man burde have læst lidt mere end man har gjort 😉

Hvordan har I det med eksamener og karakterer
nogle gode tips og tricks?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke leve uden