Gør status - hvor vil jeg hen?

Congratulations you made it out of bed

Hej Ladies!

Kender i de morgener, hvor man har så ulidelig svært ved at få sig selv op og stå? Både lørdag og søndag morgen har vækkeuret ringet kl. 8 for og hold da helt op, hvor var det svært at få stængerne ud over sengekanten… Men op kom jeg, dog efter noget tid, jeg havde allermest lyst til at falde tilbage i den dejlige varme seng og få lidt mere skønhedssøvn. Men en aftale er en aftale, og jeg havde en træningsdate med min veninde. Vi skulle nemlig op til de nye les mills releases på henholdsvis combat og attack. Super hårde nye tracks, men dejligt med forandring, og prikken over i’et var at både min veninde og jeg vandt en lille gave, nu da det var release (hvilken lykke det ikke var, at få en proteinbar og et hårbånd efter 60 minutters blod, sved og tårer). Nu lyder jeg helt som en doven skid, hvilket jeg selv mener ikke er tilfældet.. haha. Når men min weekend har derfor ikke være fyldt med fest og farver, men mere seriøse ting har stået på weekendens program. Lektier, indskrivning af noter, oprydning på værelset og nogle afleveringer har været fokus punktet, da jeg simpelthen følte jeg var ved at falde i alle de papirer der lå og flød på gulvet. Det bedste efter sådan en omgang oprydning er helt klar den ro det skaber omkring en. Jeg elsker når der bare er helt cleanet, ingen forstyrrende elementer og jeg kan derfor finde ro til at koncentrere mig. Ingen fest eller farverige drinks har været med i denne weekend, men det bliver der heldigvis lavet om på, da jeg næste weekend skal se mine søde medbloggere fra LOOKLAB til middag og fest.

billede

Hvilken spændende weekend har I haft?

 

 

2 kommentarer

 • Jeg synes tanken om, at stå frivilligt op klokken 8 (nogensinde) lyder vanvittigt – men dejligt, når man får det ud af sin weekend man ønsker (:

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Zilla

   Dog ender mange af mine weekender også med jeg sover den hele væk. Men engang i mellem er det VIRKELIG skønt at få lavet nogle praktiske ting som hober sig op i hverdagene.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør status - hvor vil jeg hen?