kys det nu (Det satans liv)

De 3 mest læste indlæg i 17′

Hej Ladies!

For at afslutte 2017 helt af på bloggen, får i lige en opsummering på de 3 mest læste indlæg gennem året.

Mit galle – 2017 kjolen

Galla tilbage i 3.g var noget jeg havde set utrolig meget frem til – venner, drinks, dans og så selvfølgelig at få muligheden for at hoppe i en super fin kjole! Der landede først et indlæg omkring festen som I kan læse lige HER. Men nogle dage senere modtag jeg en del beskeder både på mail og instagram om hvor min kjole var fra. Dermed blev der sammensat et helt indlæg om kjolen, som er det mest læste på bloggen i 2017.

Hvis du vil læse eller måske genlæse indlægget finder du det lige HER.

18337235_1292510477450876_409702829_n

Spiir – smart app til mine penge

De fleste mennesker ønsker sig vel sommetider lidt flere timer i døgnet. For når man både skal være social, træne, besøg familie, leve sundt, studere, arbejde osv. så har jeg personligt ikke tid til at bruge timevis på netbank? Derfor har app’en Spiir været en perfekt mulighed for mig, for at holde perfekt øje med min økonomi, og alligevel har haft tid til mange andre ting

21222584_1397814460253810_1686217269_o
Hvis du vil læse eller måske genlæse indlægget finder du det lige HER

Spar som studerende 

En stor begivenhed for mig i 2017, var det med at flytte hjemmefra. Noget jeg havde set frem til længe, jeg havde siden afslutningen af 9.klasse gået og overvejet om jeg allerede dengang skulle tage springet og forlade øen. Men i sommers skete det endelig – og det er uden tvivl den bedste beslutning jeg har taget. Men at flytte hjemmefra er en stor omvæltning, hvor bl.a. økonomi spiller en væsentlig rolle – og der for har jeg haft stor fokus på hvordan man kan spare så meget som muligt. Dermed har jeg i et blogindlæg valgt at give mine bedste tips og tricks videre til jer.

web9

Hvis du vil læse eller måske genlæse indlægget finder du det lige HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kys det nu (Det satans liv)