Vi er klar til at byde jer velkommen

Ebay tip #1

Hej Ladies!

Jeg vil på denne torsdag dele et lille tip med jer, som både er godt og super billigt. Jeg fik for ikke så længe siden, to små gule pakker ind ad døren – pakker fra Ebay. I pakkerne gemte sig de fineste Iphone covers. Covers er ikke rigtig noget jeg har gjort mig i, efter jeg skiftede telefon og mente at jeg ikke havde “råd” til at fine mig et nyt.. Lad os bare erkende det, hvor mange gider ofre 200kr på et cover? når man kunne købe tøj for pengene istedet?. Når men jeg er alligevel kommet med på coverbølgen, da min mobil altså har fået en del ridser og jeg nok bare må erkende at det alligevel var en god idé med et cover. Jeg har derfor erhvervet mig i to granit-marmor-inspirerede-Iphonecovers, som bare er super billigt, jeg gav hhv. 23kr for det lyserøde og 16kr for det grå/blå!!
Jeg har fået så mange komplimenter på dem, at jeg følte i skulle have del i tippet. Det er ved at være noget tid siden jeg bestilte og kan derfor ikke finde den forhandler jeg benyttede for det blå/grå cover, men jeg har linket til nogle forskellige forhandlere som har fået gode anmeldelser under billedet. Det lyserøde cover finder i lige HER – Pink (Soft).

phonecover

Affiliate: Nr. 1. HER   Nr. 2. HER   Nr. 3. HER 

Kunne I bruge tippet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er klar til at byde jer velkommen