You get what you work for

Ebay tip #2

Hej Ladies!

img_6124

Tænkte jeg heller må begynde med at lave nogle flere ebay tips indlæg, da jeg kan se det virkelig får boosted min trafik her på bloggen.
Det er da altid dejligt, at finde ting billigt, som er ligeså gode som fuldpris produkterne. Denne gang, har jeg testet de meget populære og gode beauty blender. Jeg fik for længe siden en beauty blender med i min Goodiebox, som jeg simpelthen har været så glad for. Den måtte dog lade livet efter et stykke tid, da jeg på ingen måde kunne rengøre den længere, og jeg synes ærlig talt at give 130 kr. for en ny var lige i overkanten. Jeg valgte derfor at bestille en pose hjem fra ebay med i alt 6 små, hvor de var i to forskellige former (Teardrop og pear sponge). 6 stk. til ca. 7 kr. her kan selv en fattig studerende være med.
Jeg vil råde dig inden du benytter dig af ebay beauty blender, så tjek tidligere kunders anmeldelser ud. Når du modtager dem, så klip en af dem over og tjek om de er ‘rene’ og lige som de skal være indeni. Du kan finde et billige beauty blenders lige HER.

Kunne I bruge dette ebay tip?
Dette indlæg indeholder affiliate

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You get what you work for