Mit galla - 2017 kjolen

Eksamenstid lige om hjørnet

Hej Ladies!

ishus

Efter en hyggelig weekend, der bestod af galla, familiehygge med en lille tur forbi det nye ishus ved Rønne havn,  samt en personaledag. Men nu er alvoren begyndt. I dag var nemlig dagen, hvor der var delvis offentliggørelse af eksamensplanen. Jeg er selv meget optimistisk og super glad for de skriftlige jeg har trukket. Nu sidder jeg blot med mine MANGE matematik noter og prøver at finde hoved og hale i bunke fyldt med diverse beviser der skal indøves, imens jeg sidder og tænker tilbage på i lørdags, hvor jeg var ude med 2 af mine mindre søskende og få en super lækker is inden vi skulle ud og se M spille fodbold.

Håber alle dem der har trukket fag i dag er ved godt mod?

   

2 kommentarer

 • Ihhh fandt lige din blog, og det er så hyggeligt at se en anden i samme situation. Jeg har selv lige haft galla, og jeg er SÅ spændt på mine afsluttende eksaminer. Jeg skal op i afsætning og samtidshistorie mundtligt, og alle mine 5 A-fag. Så det kunne ikke blive bedre!

  Jeg læser med fremover. Kram i din retning <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Zilla

   Hej Søde du.
   Ihh hvor dejligt at du finder bloggen god – det gør mig utrolig glad. <3
   Det var utrolig nervepirrende at få de sidste eksamener af vide i dag, jeg selv trak dansk og historie mundtlig. Held og lykke med dine, kram til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mit galla - 2017 kjolen