Besties & Brunch

Elsker du dig selv?…Altså sådan helt ærligt … #2

Hej Ladies!

Så er 3 og 4 afsnit af ‘Petra elsker sig selv’ set – og ja jeg sidder stadig klistret til skærmen! For hun er bare så hudløs ærlig og siger tingene som hun føler de er – I LIKE!

17857382_1263484087020182_795477779_n

De to sidst afsnit har omhandlet meget det med hvordan vi snakker om og bedømmer vores egen krop. I afsnit 4 ser man at Irina (som mange nok kender fra fristet og nu hendes blog) sammen med Petra, hvor de skal ud og finde noget nyt og lækkert undertøj til Petra, som skal bruges til nogle nye billeder Petra skal have taget. Irina giver et trick videre til Petra, om at hun ofte siger ‘Hello gorgeous’ når hun kigger sig selv i spejlet for at give sig selv ros. Irina siger at efter noget tid virker ordene, hvilket  giver en positiv effekt på hvordan du ser og taler om din egen krop.  For den måde vi somme tider kan omtale vores krop og udseende på er virkelig forfærdelig. Hvis vi ikke selv elsker vores krop, hvordan vil andre så kunne elske den?

Som der bliver sagt i program 3, så lever vi i en præstationskultur, og dette kan jeg kun være enige i. Jeg synes vi bliver målt og vejet i alt for mange ting end vi burde, og her tror jeg også selv at vi invitere det meget mere indenfor end vi i virkeligheden tænker over. Vi ruller op og ned på instagram og ser tynde modeller og sund mad, imens vi sidder der hjemme med en bøtte ben og jerry is og tænker ‘Så blev det heller ikke i dag vi kom afsted til fitness’. Og hvad så? Det er okay – at vi ikke kom af sted og det er okay at vi spiser is som er fyldt med kalorier! For hvis programmet ‘Petra elsker sig selv’ har vist mig noget, så er det i hvert fald at vi skal gøre de ting der gør os glade. Om det så at leve sundt og dyrke motion eller ligge på sofaen og se en god film imens man nyder lidt lækkerier, det er et individuelt spørgsmål. Det vigtige er blot at skabe en afstand til denne kultur vi nu har på de sociale medier, så vi ikke ender i en negativ spiral hvor vi føler vi ikke er gode nok som den vi er.

Den vigtigste motivations faktor er dog klart opbakningen. Opbakning fra familie, kæreste, venner eller/og bekendte. Hvis der er nogle der støtter dig i det du sætter dig for, så er det virkelig noget der kan gøre en forskel. At nogle tror på en og det projekt man har kastet sig ud i kan være det der gør at vi når i mål. Det jeg har lært af 3 og 4 afsnit er bestemt at sætte mere fokus på mine kære. At hjælpe, støtte eller blot stå ved deres side, når de sætter sig noget for – det er lige det Petra har lært mig.

Og endnu engang GO Petra du er så fucking sej!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besties & Brunch