Update: Tapas, byens bedste drinks & venindehygge

Elsker du dig selv?…Altså sådan helt ærligt … #3

Hej Ladies!

Afsnit 4 og 5 af DR’s program ‘Petra elsker sig selv’ er rullet over skærmen og jeg har derfor valgt ligesom de forrige afsnit at kommentere lidt på det. Du kan læse mine tidligere indlæg part 1 HER og part 2 HER.

18644592_1306469476054976_1642415794_n-1

Afsnit 4 og 5 handler meget om det med vi skal gøre noget for os selv. Vi skal gøre noget der gør os glade, noget der hjælper os på vej i den retning vi søger.
Gør du noget for dig selv ofte nok? Noget som gør dig oprigtig glad? Det behøver ikke være en stor ting, selv små ting kan hjælpe. Men gør du?

Vi gør ofte rigtig mange ting for at behage andre, siger ofte ja til ting vi ikke har lyst til eller blot sætter andres behov over vores eget. Vi skal selvfølgelig stadig være søde med vores medmennesker, men vi skal også huske at gøre noget for os selv engang i mellem. Når man gør noget godt for sig selv, udstråler man en positiv energi som smitter af på de omgivelser man er i – dette burde vi søge noget mere af!
Vi skal ud af vores comfort zone og prøve noget nyt, se selv hvordan Petra udfordre sig selv med ting hun aldrig havde troet hun skulle prøve af i afsnit 4 og 5. Prøv at sæt dig selv højest i en periode og søg noget nyt som kan skaffe dig en fornyet energi til kroppen. Om det er en massage, prøve noget vildt med veninderne, healing eller noget helt eller noget helt fjerde er helt op til den enkelte og personens behov. Det er kun dig selv der ved hvad der kan hjælpe på de følelser du går rundt med. Gem ikke følelserne væk, din krop vil syne du ikke er tilpas – gå i stedet i gang med at arbejde med dem. Lige netop dette synes jeg virkelig Petra formår at sætte fokus på i sit program! Om det så omhandler ens udseende som Petra eller noget helt andet, synes jeg man kan få en del ud af programmet ved at se hvordan Petra griber sit problem an.

Petra er som i forrige afsnit hudløs ærlig, hvilket er lige netop derfor jeg holder af programmet. Du kan finde alle afsnit lige HER.

Og endnu engang GO Petra du er så fucking sej!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update: Tapas, byens bedste drinks & venindehygge