Sådan organiserer jeg min hverdag

Februar Goodiebox

Hej Ladies!

goodiebox-feb

Efter en lang skoledag efter ferien, tog min søde veninde Isabella og jeg en kop kaffe på den lokale kaffebar i går samtidig med, at vi planlagde vores 2*19 års fødselsdag. Men i dag har jeg faktisk haft “fri”, vi har nemlig AT (hvilket kun STX’er forstår og så alligevel ikke) haha. Men udover at man skal lave en smule så synes jeg nu det er dejligt selv, at kunne bestemme arbejdstiderne. Udover at arbejde med AT, har jeg også haft god tid til at få ordnet nogle små ting, såsom at planlægge indlæg til de næste par dage, fået ordnet mine briller og så har jeg hentet denne måneds GOODIEBOX.

Denne boks er helt klart den bedste til dato! Produkterne falder lige i min smag, og som jeg har set på andre sociale medier er det vist virkelig mange der føler at Goodiebox har formået at sammensætte en boks der rammer lige i hjertet. Februar boksen indeholder en palette fra Sleek makeup, den skal jeg bare have i brug hurtigst – den er SÅ smuk! Til en smuk palette tilhøre en god og solid makeup-børste så øjenskyggen kommer præcis på, så derfor var vi så heldige at få en rigtig girly-lyserød-børste med. Besøg sitet hvor børsterne købes lige HER! Ihh nu videre til min favorit produkt fra denne gang – Diamond cream, nøj en god opfindelse! Så let og perfekt tilpasset med glimmer. Jeg kan desværre ikke finde et link til favoritten – så håber I har tålmodighed nok, indtil jeg finder det til jer. <3 Udover alle de tidligere nævnte lækre produkter var der også en body sugaring (Har goodiebox overhørt min samtale med min veninde i sidste uge? mmm..) Det sidste produkt for denne gang er en face mask fra Unani – som kun skal sidde på i 10 min – wuhu så kan alle med en stresset hverdag da nå at være med.
Hvis du vil vide lidt mere om Goodiebox konceptet kan du finde det lige HER i et tidligere indlæg.

Er I med i Goodiebox ordningen?
Dette indlæg indeholder affiliate.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan organiserer jeg min hverdag