A little bit of CPH love

Fredag & pigehygge

I dag ville jeg lige vise jer, hvad jeg brugte min fredag på. Da vi skulle møde kl. 12:25 besluttede to af mine søde veninder, Amanda og Line og jeg os for, at snuppe en bid mad inden skole. Vi besluttede os ret hurtigt for at spise på Brazz, som er en cafe/restaurant der laver super god mad og så har de endda studierabat, som alle studerende inklusiv mig selv holder ret så meget af.
samlet mad23

Da klokken ramte 14 og weekenden nu for alvor havde in truffet, mødtes jeg med mine to gamle folkeskoleveninder, Sara og Sofie for, at drikke lidt kaffe inden vi skulle ind i bio for at se Bridget Jones Baby, som helt klart var alle pengene værd! Jeg var dog lidt skeptisk, da jeg ikke troede film 3 kunne leve op til de to foregående – som jeg inderligt holder af, og kan se om og om igen. Men den skuffede på ingen måde, og ser nu bare frem til jeg kan finde den på nettet så jeg kan se dem alle 3 i træk.

Efter biograf tur valgte vi at tage hjem til Sofie, hvor vi hyggede med krydderboller, the og Bridget Jones 1

Fredag aften sluttede af  på bedst tænkelige måde med hjemmelavet pizza, lidt vin og en masse tøsesnak.

Havde i en dejlig fredag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little bit of CPH love