Januar Goodiebox

Genbrug for en fattig studerende

Hej Ladies!

Nyt og nyt.. arg.. måske mere brugt nyt, men for mig er det lige så godt som nyt. Jeg har erhvervet mig et par brugte sko fra min søsters veninde, som havde lavet et fejlkøb – hvilket kom mig til gode. Jeg er faktisk utrolig vild med genbrug, godt nok ser jeg ikke mine nye sko helt som genbrug, da hun kun har brugt dem 1-2 gange… Men jeg har faktisk fundet meget lækkert tøj i diverse genbrugsbutikker både på Bornholm og Frederiksberg, hvor jeg kommer mest når jeg er i KBH. Specielt jeans og skjorte har jeg været så heldig at finde i den rette størrelse. Faktisk er nogle af mine mest brugte items mine genbrugsfund og så tanken om, at jeg max har givet 20-40 kr. pr. del giver selv den fattigste studerende mulighed for at købe lidt.

sko

Er I vilde med genbrug?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar Goodiebox