Beach look - By Lorak

Girltalk hos Mad & kaffe

Hej Ladies!

Sommeren er for alvor over os, med de høje temperaturer er det svært at lave andet end at solbade. Forleden formåde jeg alligevel, at hoppe i tøjet og cykle afsted mod den ny åbnede Mad & kaffe på Frederiksberg. Her stod to af mine dejlige veninder fra LOOKLAB (Amalie og Victoria) og ventede mig. En hyggelig formiddag til girltalk blev henover en lækker omgang brunch.

Sidste sommer var første gang jeg stiftede bekendskab med Mad & kaffe’s brunch, og jeg kunne heller ikke dengang få armene ned over det geniale koncept. Du bestemmer selv din egen brunch tallerken, ved at krydse enten 3, 5 eller 7 forskellige elementer af. Mad & kaffe har stort udvalg af forskellige lækkerier til brunch tallerkenen men også af drikkevarer, hvilket gør det til et utrolig tiltalende sted at vælge, da der helt sikkert vil være noget for alle.

Hvis du mangler et godt brunch sted, kan jeg klart anbefale at prøve Mad & kaffe. Smilende personale, lyse og hyggeligt lokale og sidst men ikke mindst lækkert mad og drikke

Kender I nogle gode brunch steder der skal besøges?

-Z

 

 

2 kommentarer

 • Super gode billeder, det ser godt ud!
  Jeg bor på Fyn, så det er nok langt for jer at komme hertil for brunch. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Zilla

   Det var utrolig lækkert! 🙂 Mmm man ved aldrig- så sig endelig til, hvis du kender nogle gode steder <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beach look - By Lorak