Tanker om psykiatrien

Gode råd til semesterstart

Hej Ladies!

For præcis et år siden i dag, stod jeg ekstremt rad uden foran det gamle Metropol, som nu har skiftet navn til Københavns professionshøjskole. Nervøs for at se hvem der ville blive mine studiekammerater gennem de næste 3,5 år & hvilke lærer jeg skulle stifte bekendtskab med det første år. Heldigvis endte det hele godt, jeg kom i en god dynamisk god klasse, og fik lærer som bestemt har kunne lære fra sig, på et højt niveau.

Jeg har samlet 5 gode råd, for at komme godt i gang med 1. semester

  1. Gå ind med et åbent og positivt sind. Nye ting kan være udfordrende og for at skabe relationer til andre, må man vise sit sande jeg. Alle sidder i samme position, og kender nok ikke særlig mange på studiet, hvis de overhovedet kender noget – be nice 

2. Deltag, deltag og deltag i alle sociale arrangementer du kan komme til, at være med i. Her får du muligheden for at se hvad skolen tilbyder af diverse udvalg, så du fra start får et godt socialt fundament på studiet. 

3. Følg med fra start; du vil nødig være stresset lige fra begyndelsen af studiet. Find en måde at få struktureret dine bøger, notater, filer på, så du nemt og hurtigt kan finde dine ting

4. Find dig en god studiegruppe, som har lyst til at mødes så ofte som du ønsker. Ved at have en fælles forståelse for hvordan I som gruppe arbejder, bedst, kommer de bedste resultater – og det er altid skønt at have nogen af sparre med.

5. Tag en pause når kroppen giver udtryk for at have brug for det. Med nye ting fyldes kroppen med indtryk, som gør en træt. Så tag en powernap, for at kunne holde overskuddet til både at være social og læse ved lige.

Knus
-Z

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om psykiatrien