GOODIEBOX - RABAT

Gør status – hvor vil jeg hen?

Hej Ladies!

fremtiden

Da det nu kun er 13 dage siden vi hoppede ind i det nye år, tænkte jeg det var på tide at jeg delte mine tanker, om hvad jeg gerne vil nå med bloggen og selvfølgelig bare generelt på den personlige front i 2017.

Mine fremtidsplaner for bloggen

Det jeg super gerne vil opnå med bloggen er selvfølgelig at ramme jer læser og jeres interesser med mine indlæg. Jeg håber derfor at jeg i løbet af 2017 vil kunne finde min “helt egen identitet” i blogland, så man føler man får mig, når man besøger bloggen. Endnu en ting jeg ønsker for bloggen er, at jeg selv i stressede tider vil kunne opdatere, så der ikke kommer alt for mange “huller”. Jeg synes det med huller ofte kan give en læser mindre lyst til, at vende tilbage til sitet og det vil jeg helst undgå.  Det var bare lidt af de tanker, som jeg har gjort mig omkring bloggens fremtid. Jeg synes det er super svært at ‘spå’ hvad der vil ske med bloggen i 2017, da der indenfor de seneste måneder er sket så meget ved, at jeg er kommet ind i det nye blog fællesskab LOOKLAB, hvilket åbner en masse døre.

Mine fremtidsplaner på den personlige front

I dag er der kun 158 dage til, at den fine hvide hue pryder mit hovedet, hvilket jeg ser super meget frem til. Planerne efter 3.g er dog ikke helt på plads. Jeg vil super gerne direkte i gang med at studere, da jeg er bange for at have svært ved at komme tilbage til skolebænken hvis jeg først vælger at arbejde et år. Jeg har kigget på 2-3 uddannelser, som faktisk kunne være ret så ideelle… Men jeg er ikke lige en med et gennemsnit på 12, selvom jeg dog ville ønske jeg var, så jeg må lige se mulighederne an..  Men anyway det som der er styr på er, at søde M og jeg faktisk allerede nu har en lejlighed, der venter på os, hvilket vi regner med at gøre brug af fra sommerferien af. Men alt i alt kan jeg bare konkludere at jeg lige må sætte mit kvinde-kontrol-gen på pause og lade tiden komme mig til gode, måske vågner jeg bare op i morgen og ved lige akkurat hvad jeg vil læse?

Det var en kort opsummering af hvad nogle af de større ting jeg håber sker i 2017.
Har du nogle ting som du brænder for sker for dig i det nye år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX - RABAT