H&M black beauty sale

GOODIEBOX – RABAT

Hej Ladies!

En mail tikkede ind her i dag, om at denne måneds goodiebox er ved, at være klar til afsendelse. Ihhh ja! Jeg er stor fan og tilhænger af konceptet, hvilket i som har fulgt med på bloggen har set i nogle tidligere indlæg.  Men lige for at få alle med, vil jeg lige forklare lidt om konceptet. Goodiebox er en boks som man modtager en gang om måneden, som indeholder en hel masse forskellige lækre produkter for kun 159kr om måneden.
Jeg har selv været medlem i snart 2 år og har virkelig sat pris på, at goodiebox følger med årstiderne, så i vintermåderne når du virkelig har brug for en lækker læbepomade, sender goodiebox en som bare virker på selv de tørrest læber – eller i sommermånederne hvor de vedlægger en sololie så du efter en tur på stranden, har den lækreste kulør – I LIKE THAT!

15943232_1172437656124826_390000894_o

Lige nu kan du få hele 15% på din første goodiebox ved at benytte koden: MINDECBOX. Koden gælder helt til d. 16 januar. Så hop ind og tjek hjemmesiden ud lige HER og modtag super lækre produkter , så du kan forkæle dig selv og dine veninder hver eneste måned. (Dette indlæg indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M black beauty sale