Færre mælkeprodukter

Had er det nye sort

Hej Ladies!

udkliphate

At elske og hade er vel noget vi alle på et eller andet punkt har gjort. Lige netop ordet ‘hade’ er noget som Bianco har gjort en kampagne ud af – OG den er fantastisk! Den sætter tanker i gang, omkring den måde vi hele tiden finder fejl hos ikke kun os selv men bestemt også med alt andet rundt om os.

For bare mindre end 24 timers siden, snakkede jeg med mine veninder om, at det på et eller andet punkt, er utrolig ‘nemt’ at udpege det negative. Negative ord kommer hurtigere ud over vores læber, end de positivE. Jeg kan ligeså godt være helt ærlig, jeg finder da utrolig mange fejl og mangler hos mig selv, istedet for at tænke på de ting jeg faktisk selv føler er smukke og godt kan lide. Det er sørgeligt, fordi jeg ved jeg ikke er alene. Vi burde øve os i at elske os selv og hinanden. Gøre det til en vane at snakke pænt til hinanden, og lukke munden hvis der ikke er pæne ord på vej ud.

Vores hverdag rummer enormt meget hate. Had til tanker, penge, mennesker, følelser, religion… ja listen er lang! Denne lille opsang, er derfor med til at sætte fokus på det gode. At fylde hverdagen med flere positive ord, og skære ned for alt det som alligevel ikke giver hverken en selv eller andre mere lyst til at lytte. Jeg vil i hvert fald med glæde høre på andre, der snakker kærlighed ud frem for had.

               

Hop forbi min skønne veninder samt kollegaer og læs deres ‘had er det nye sort’ indlæg.
Victoria som du finder lige HER, Amalie HER  og Celina HER

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Færre mælkeprodukter