Lørdags lækkerier #1

HBO’s nye MEGA hit

Hej Ladies!

giphy

Jeg er ret så stor fan af serier, der er ikke særlig meget der slår at finde en god serie, som har en masse sæsoner, hvor der tilhørende afsnit i an mas . Jeg har gennem det sidste døgn slugt 5 ud af 7 afsnit af HBO’s nye mini-serie ‘Big Little Lies’. Hvis du er vild med Pretty Little Liars og Desperate Housewies vil jeg helt bestemt anbefale dig at tjekke serien ud – du vil næsten ikke kunne undgå at holde af den!
Serien starter ud med at vise, at der er begået et mord i byen Monterey. Hvem morderen er holdes hemmelig,det eneste vi som seer får er udtagelserne fra vidnerne, som ikke alle har særlig meget pænt at sige om de kvinder der er indblandet. Mellem alle udtagelserne får man seriens kvinder introduceret, som hver især dealer med forskellige problematikker i livet, såsom voldtægt, irriterende ex-kærester, vold i hjemmet, ægteskabsproblemer, deres børn som i skolen udsættes for mulig mobning, og det at være hjemmegående husmor der altid er overgået af karrierekvinden. Som du kan høre er ikke alt lige nemt for kvinderne, og intrigerne i deres hverdag vokser kun for hvert afsnit! TJEK DET UD – YOU’RE GOING TO LOVE IT! 

 

Tjek mine tidligere indlæg ud om, What to watch on Netflix og What to watch on Viaplay.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier #1