NA-KD 25% PÅ ALT

Heldig i denne fine juletid

Hej Piger! Pakkekalender tid, ihhh hvor dejligt! Selv om jeg nu er blevet 18 år gammel, så troede jeg ikke at jeg ville se skyggen af en julekalender, men der tog jeg grueligt fejl. Jeg har været så heldig, at jeg har fået en fin pakkekalender af mine bedsteforældre – 4 pakker er allerede pakket op, og jeg elsker de små daglige goder de indeholder. Foruden min finde pakkekalender har både min kæreste og jeg fået en skrabe julekalender af hans forældre, dog kan vi ikke helt afgøre hvem der ejer hvilken og er nået frem til den beslutning, at hvis der er gevinst deler vi. Det er vel også mest fair. Satser dog stærkt på den million, men må dog nok indse at jeg ikke plejer at være den store lykkekanin. men 50kr havde da heller ikke været helt dårligt.

jul4
Har i givet eller fået en pakkekalender i år?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NA-KD 25% PÅ ALT