Let's get lost in a world made of books, coffee and rainy days

Hvad lytter jeg til? #1

Hej Ladies!

Jeg har længe tænkt over et nyt tiltag til bloggen – og det er hermed fundet (tror jeg 😉 ) Jeg bruger rigtig meget tid på transport når jeg skal frem og tilbage – ikke kun hjem til øen, men også eeeen lang cykeltur til og fra studiet gør at jeg får hørt en del musik. Jeg synes det ville være noget så hyggeligt at dele det jeg lytter til lige nu med jer – smid gerne en kommentar hvis I har et god band eller bare en enkel sang jeg burde lytte til.

playlist

She’s On My Mind – Guitar Acoustic, by JP Cooper

You Gotta Be – Acoustic Version, by Krystel Roxx

Weight in Gold, by Gallant

Place To Call My Own – AK Version, by Alicia Keys

Ain’t Nobody (Loves Me Better) – Acoustic, by Jasmine Thompson

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's get lost in a world made of books, coffee and rainy days