De lækreste brunchborde

It was a fun night

Hej Ladies!

large

En kæmpe fest blev det til i går, da min barndomsveninde og jeg inviterede en hel del mennesker til 2 * 19 års fødselsdagsfest. Vi havde lejet lokale, borde, stole, musikanlæg, dj, fadølsanlæg, røgmaskine og lys. Vi var gennem hele aften sammen med de aller dejligste venner man kunne ønske sig  – en aften med en masse dans, grin og snak! Foruden alle de skønne venner der kom med deres dejlige humør og energi, kom de også med nogle MEGET fine gaver. Slik, gavekort, blomster, alkohol m.m. er blot nogle af de fine ting vi modtag i går. <3
Efter at have danset rundt i flere timer på dansegulvet og natten var ved at blive til morgen, gik vi i gang med det store oprydningsarbejde der nu følger med alle de mennesker der havde hygget sig i gennem flere timer. Vi ramte sengen i morges kl. 7:30. og sikke en dejlig følelse det nu bare er at ligge under dynen imens HBO-serien ‘Game of Thrones’ kører på computeren.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De lækreste brunchborde