There is no weight limit on beauty

Januar Goodiebox

Hej Ladies!

Den sorte boks, som er fyldt med de lækreste nye produkter er nu tilbage igen – det er nemlig denne måneds GOODIEBOX. Ihh det er så dejligt at komme ind gemmen døren efter en lang dag, og finde ud af at postvæsenet lige har været forbi med en lille pakke! Denne måneds boks hedder ‘Beauty Resolutions’. Boksen indeholder denne gang hele 7 produkter, som goodieboxteamet mener vil give en god start på det nye år.

unavngivet

Affiliate links: Denne boks indeholder; Overnight Primer Oil Essence fra GOSH, olien har et meget smukt sort look, som jeg finder ret så lækkert. Jeg er generelt ret så vild med aften og nat olier/cremer, og glæder mig meget til at få afprøvet denne. Balance produkter er ved at være en fast inventar i boksen, og i denne boks var Tinted Wonder Eye Creme at finde! Denne boks indeholdt også en super lækker håndcreme, Oblepikha Hand Cream. Cremen er allerede taget i brug og den har seriøst en utrolig lækker duft! (I LIKE). Ud af de 7 produkter som var til at finde i boksen var der også invisibobble, som jeg kun har hørt positivt om, da de skåner håret. (Ud med de gamle elastikker!) I boksen lå der også en Vitamin C Hydro Mask, som skal benyttes til næste hjemme-hygge-spa-dag. Foruden alle de nævnte produkter var der og en pakke Essentials Facial Cleansing Wipes fra Nivea – og sidst men ikke mindst var der den fineste lyserøde girly lipgloss – som helt sikkert skal tages i brug med det samme!

Hvad synes I om denne Goodiebox?

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

There is no weight limit on beauty