Miniferie #day3

JEG ER INDE!

Hej Ladies!

20527597_1371987726169817_1306931118_n

65.165 blev d. 28 juli optaget på en videregående uddannelse og jeg var så heldig at være en af dem – hvilket er derfor jeg smiler så overdrevet og voldsomt på billedet (eller det er bare sådan mit smil er, VOLDSOMT..haha). Nå men ja, jeg var så heldig at komme ind på min førsteprioritet og modtog ret så hurtigt et brev, hvor jeg så skulle krydse af om jeg havde lyst til at acceptere eller give et afslag på min studieplads, jeg takkede selvfølgelig JA, og pr. d. 1 september begynder jeg på sygeplejerskeuddannelsen på Metropol, hvilket jeg ser umådelig meget frem til at påbegynde.

Skal I begynde studie eller har i gjort jer tanker om hvad I ønsker at søge ind på når den tid kommer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miniferie #day3