Suit

Jeg kan ikke leve uden

Hej Ladies!

Vi har vel alle nogle beauty produkter der bare altid fungerer for en, og som aldrig nogensinde ville kunne undværes? Jeg har samlet fem af de produkter, som jeg mener jeg ikke vil kunne leve uden, måske du kan nikke genkendende til én eller to af produkterne?

  1. Øjenvippeserum – dette vidundermiddel troede jeg på INGEN måde på, før jeg fik det leveret for længe siden i en GOODIEBOX,* men hold da op hvor har det hjulpet positivt på mine vipper. Du kan finde den jeg bruger lige HER*
  2. Min højt elskede blush, jeg føler selv, at om jeg træner, er ude i alt slags vejr eller noget helt tredje så bliver jeg aldrig på den pæne måde rød i kinderne, derfor snyder jeg ‘en smule’ 😉 Og bliver hjulpet på vej af produktet HER* fra Youngblood.
  3. Olie, jeg eeeelsker olier, både til hår og hud. Kunne ikke vælge en, så i får lige mine to yndlings lige her 😉 Elizabeth Ardens, HER* og Bio-Oil som du finder HER*
  4. Masker, jeg er specielt vild med Origins, da jeg døjer med ret tør hud, derfor er deres fugtgivende natmaske, HER*,  spot on for mit vedkommende!
  5. Til sidst men ikke mindst, læbepomade – lige pt. bruger jeg endnu et af Elizabeth Ardens produkter, som du finder lige HER*.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suit