3 steder at besøge i julen

Jul på min lille ø

Hej Ladies!

Glædelig jul mine kære blog læsere Den seneste uges tid har jeg simpelthen ikke haft tid til bloggen, da andre gode juleting og sager har taget alt min tid. Men jeg ville dog stadig lige smide et kort men godt indlæg, og ønske jer alle en dejlig juleaften med jeres kære!
Jeg selv er fløjet til øen med min søde lille følgesvend, Nynne – og når vi nu engang inde i det nye år, vender snuden tilbage til København, er det ikke kun os der skal være beboer i min lejlighed. Men alt det kan i få i et andet og mere uddybende indlæg – stay tuned 😉

25675424_1498807036821218_95606567_n

Endnu engang glædelig jul

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 steder at besøge i julen