Eksamenstid lige om hjørnet

Julefrokost i maj?

Hej Ladies!

I sidste søndags var jeg til den hidtil hyggeligste personaledag på mit job. Det var ment som en julefrokost da vi aldrig nåede en i december grundet travlhed, men nu da det er maj, og vi havde tid kalder jeg det lige en personaledag – det giver lidt mere mening. haha. Jeg har desværre ikke lige kunne nå at blogge om det før nu, da jeg simpelthen har haft så meget at se til.  Når men tilbage til emnet; Vi startede dagen ud med at spille en omgang fodboldgolf. Haha griner bare ved tanken om hvordan jeg har set ud.. har ikke de bedste fodbold skills, desværre. Hvor det efter optælling stod ret så klart, at jeg ikke skulle være den nye store fodboldspiller. Lad mig blot sige det pænt, jeg lå nok placeret et eller andet sted langt nede i bunden.

Senere på dagen blev vi kørt til Stammershalle badehotel, super lækkert sted. Bestemt noget jeg kan anbefale til ALLE der besøger solskinsøen, Bornholm. Vi blev budt velkommen med et glas champagne mens vi nød udsigten ud til østersøen. I løbet af aftenen fik vi hele 6 retter, hvor der i blandt var havkat, jomfruhummer med mere. Mine smagsløg blev hele aftenen beriget og kan næsten ikke vente jeg kommer forbi igen for at spise den lækre mad. Billederne nedenunder viser 5 af de meget lækre retter vi fik serveret.

unavngivet

mad1

mad2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamenstid lige om hjørnet