Podcast jeg lytter til

kys det nu (Det satans liv)

Hej Ladies!

26196870_1505972002771388_232907600_n-1

Så er vi inde i det nye år og selvom jeg ikke tror det helt store på ‘nytår = ny mig’ så har jeg dog i år lavet den undtagelse og gjort mig nogle tanker, om hvad jeg kunne tænke mig at fokusere mere på i det kommende år.
Jeg ønsker at være den bedste udgave af mig selv, og med disse ord som jeg har fået nedskrevet og har tænkt mig at følge, er jeg helt sikker på jeg vil komme tættere mod dette mål.

Taknemlighed 

Jeg synes måske der er en lille tendens til at man glemmer taknemlighed. At være taknemlig for det man har både i bolig, familie, venner, job, skole, kærlighed, rejser ect. Jeg vil i dette år sætte mere fokus på at være glad for det jeg har lige nu og her og nyde hvert et øjeblik endnu mere end tidligere.

Tro mere på mig selv 

I 2017 spekulerende jeg ALT for meget på, om den person jeg er, var god nok. Ville folk kunne lide mig og hvad synes de så egentlig om mig? Jeg vil i hvert fald blive bedre til at hvile i mig selv som person. Hvis folk så ikke er vilde med mig som person, så er det nok ikke ligefrem besties vi skal være – og det er også helt okay, man kan ikke være venner med hele verden.

Være bedre til..sætte tid af  

At sætte tid af til de ting jeg elsker og holder af, som bl.a. er bloggen! Det er gået mere og mere op for mig på det seneste, at jeg får utrolig meget energi ved at gøre noget godt for mig selv, om det så er et smut i træningscenteret, bloggen, se serie, kaffe med veninder eller noget helt andet – så skal der skabes mere tid til de gode ting.

Bekymringer 

I år er forhåbentlig året hvor jeg stopper mig selv i at tage sorgerne på forskud. Som jeg ser på det, behøver man ikke at ‘slå’ sig selv i hovedet både ved bekymringerne og så igen bagefter når bekymringerne så gik hen og blev en realitet. Ting sker, og de sker nok af en grund – det må være det man skal sige til sig selv, når livet ikke lige kører helt på skinner.

kys det nu (Det satans liv)

Som vores kære dronning, sagde i går i nytårstalen og som flere af os nok burde lære lidt af;

“Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt,
noget, der ikke er behov for, noget unyttigt”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Podcast jeg lytter til