DIY - træ skrivebord

Late week(end) update

Hej Ladies!

Nu er det nogle dage siden at weekenden sluttede helt – jeg har simpelthen haft nået så travlt med studiet, læsning og alle mulige andre ting der har fyldt, så her kommer altså et (MEGET) forsinket weekendens indlæg. Men min weekend var altså være fyldt med dejlige mennesker og spændende begivenheder – som jeg helt bestemt synes i lige skulle have en catch up på.

Fredag:

Første dag på studiet – hvilket var en dag fyldt med spænding, nervøsitet og forhåbninger! Skoledagen var kort men god! At slutte første skoledag tidligt betød t jeg havde masser af tid fredag til en café-date med to andre piger fra studiet, som jeg har lært og kende gennem rusturen (Til alle kommende studerende – meld jer til rusturen, du vil på ingen måder fortryde det!)

Sen eftermiddag hentede jeg min søde veninde, Mie som var kommet til København. Hun havde været så skøn at invitere mig med ind i Parken for at se Danmark spille mod Polen, og selvom jeg er noget så ‘uklog/uinteresseret’ i fodbold var det helt bestemt en oplevelse jeg ikke kunne være foruden – super fedt at vi så også vandt 😉

 

Lørdag:

Solen skinnede om lørdagen, og dermed var det oplagt at gå på opdagelse i de dele af København, som jeg ikke havde nået endnu. Jeg mødtes derfor med skønne Jeppe, til en snak om alt intet – som endte med ca. 5-6 kilometer i benene samt sushi og hvidvin i maverne – alt i alt en skøn eftermiddag i godt selskab!

Søndag:

Søndag blev brugt indenfor med lidt seriemarton – som ret hurtigt blev skiftet ud med nogle praktiske ting såsom, læsning, oprydning og sådan noget som at handle ind til den kommende uge (giver mig så meget mere overskud at jeg har overstået det i weekenden – I skulle prøve det 🙂 )

Jeg håber I alle havde en dejlig weekend – og når I læser dette er vi allerede over halvvejs mod den næste skønne weekend

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - træ skrivebord