Brunch? - JA TAK

Lately; sort/hvid billeder, eksamner & læsning

Hej Ladies!

Jeg har været nået så fraværende på det sidste, hvilket har været grundet eksamenslæsning og hvad alt dertil hører. Men foruden alt det kedelige såsom eksamner osv. har jeg også haft noget andet og se til. Jeg modtog bl.a. en mail, fra søde Kibie, som spurgte om jeg ikke havde lyst til at skyde nogle billeder, som hun længe havde haft nogle idéer og tanker om. Jeg er VILD med hendes stil og den måde hun fotografere på, så jeg skyndte mig selvfølgelig hurtigt at sige ja tak. Da alt var på plads, blev det en realitet og vi skød så billederne i sidste uge. Jeg modtog det færdige resultat i morges og har derfor her til aften valgt, at vise de sort/hvid billeder frem til jer, da de er mine all time favorite.

samlet-black-and-white18947037_1317851431583447_1103963552_o

Har du lyst til at tjekke søde Kibies billeder ud kan du finde hendes instagram lige HER.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch? - JA TAK