Lørdags lækkerier #4

Let’s get lost in a world made of books, coffee and rainy days

Hej Ladies!

Vejret byder på lidt af hvert for tiden, en kort opsummering af vejret lige for tiden (hvis du skulle være i tvivl, hehe); lidt regn, sol, meget regn, overskyet, endnu mere regn end tidligere – 2 minutters sol – og derefter vælter det ned igen… yes, sådan er vejret for tiden – super ærgerligt!

Dog er det nu meget hyggeligt med regn, når man sidder indenfor med en god bog og en latte – dog ser det ikke lige pt. sådan ud for mig… eller jov, nogenlunde –  jeg sidder med snuden begravet nede i diverse studiebøger og ved min side står der gerne en HELT sort kop kaffe – men dette sker altså kun når jeg kommer hjem fra studiet. Efter nogle dejlige cykelture frem og tilbage til studiet, besluttede jeg mig ret så hurtigt for at erhverve mig i et sæt ‘lækkert’ regntøj og de fedeste gummistøvler fra Hunter – så er det nemmere at komme ud af døren! Til jer der mangler lidt til årstiden har jeg samlet lidt godt i en collage nedenunder – som forhåbentlig også vil gøre det lidt nemmere for jer at springe ud af døren når vejret ikke lyder på solskin.

regntoejNr. 1. HER   Nr. 2. HER   Nr. 3. HER   Nr. 4. HER   Nr. 5. HER   Nr. 6. HER   Nr. 7. HER

Indlægget indeholder Affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier #4