Heldig i denne fine juletid

Lille update – jeg lever stadig

En lille update fra den meget fraværende blogger. Min minimale blogging skyldes, som du nok har set på adskillelige sociale medier, at mange 3.g’er inklusiv mig har skrevet SRP her i julemåneden. SRP har derfor holdt mig fra at blogge. Jeg har brugt SÅ mange timer på at skrive opgave, og da jeg tillod mig selv at holde en pause eller to, skulle der altså ske noget andet end at sidde foran computeren. Mine SRP-pauser har gjort at jeg er kommet tilbage på sporet med min træning, hvilket bare er super dejligt! Samt er mine pauser også blevet brugt på at jule lidt med min familie og selvfølgelig ses med nogle veninder og min søde M. Back to the point, jeg har altså været meget fraværende, og kan se mit sidste indlæg var d. 4 december.. puha… Men det ændres nu, da i onsdags kl. 12 var 14 dage i SRP helvede slut og det skulle fejres! Efter at jeg afleverede opgaven, var jeg et smut forbi den lokale kaffe shop med nogle veninder, hvor den stod på snik snak og gaver. Om aftenen var alle mine kære medstuderende og jeg samlet til fælles spisning hvor aftenen senere hen bød på dans og fest – som var MEGET tiltrængt. Men nu da SRP tiden er ovre os, og jeg har fået mit “liv tilbage” vil jeg være back to blogging, så vi skrives allerede ved meget snart igen.

Håber i alle får en dejlig dag i morgen med dem i har kær – god jul herfra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heldig i denne fine juletid