Ugen der gik

Månedens GOODIEBOX favorit

Hello sweeties!

Jeg vil introducere jer for noget nyt, det bliver en ny serie som vil omhandle mit yndlings produkt hver måned fra Goodiebox. Jeg får tilsendt Goodiebox hver måned og bliver beriget med lækre produkter i massevis. Dagene bliver altid lidt bedre, når æsken står på mit dørtrin og venter på mig.

Jeg faldt pladask over denne lille lækre sag – MULTIBALM i marts boksen. Efter min ferie på Lanzarote er mine læber ikke så bløde og lækre som jeg kunne tænke mig desværre. Så godt som multibalm fugter og heler læber kan jeg kun kalde det et mirakelprodukt uden lige. Læbepomaden følger med mig hele dagen igennem fra natbordet, skoletaksen, trænings centeret og så klart alle andre steder jeg begiver mig hen.
Det lille mirakel produkt er både til udslæt, tør/sart hud, læber, rifter og sår – så sikke et fund. Og så er alle Ecookings produkter uden parabener og farvestoffer.

Tjek Ecookings hjemmeside lige her og find dine yndlings produkter.

12987988_976219839079943_1318820341_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik