Der er håb hvis VI siger nej - Røgfri fremtid

Mens vi lever

Hej Ladies!

d731252a34f3668aae2d59609987da68

Tag din mor, veninde, ven, bror, søster eller bare end person, som du holder af under armen og smut i biografen for at se ‘Mens vi lever’. Den danske film har nemlig biografpremiere i morgen d. 26 oktober!
Jeg var selv så heldig at få sponsoreret to billetter i sidste uge til et særarrangement, hvor jeg sammen med andre blogger, vlogger + en masse andre skønne mennesker i medieverden fik muligheden for at se filmen. Til arrangementet fik vi præsenteret filmen af brødrene Avaz, hvor vi til slut fik svar på alle vores (mange) spørgsmål, af bl.a. brødrene men også af skuespillerne Sebastian Jessen og Julie Christiansen, som begge leverer et så latterligt godt skuespil i hovedrollerne som, Kristian og Trine.
Jeg er SÅ vild med ‘Mens vi lever’, da den skildre flere forskellige tema’er som man selv kan relatere til såsom; kærlighed, familie, død, frygt og lykke.

Har du tænkt dig at lægge et visit forbi biografen for at se filmen?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er håb hvis VI siger nej - Røgfri fremtid