Miniferie #day1

Miniferie #day2

Hej Ladies!

copenhagen-day-two

Anden dagen i vores dejlige Københavner miniferie – var ikke mindre end fantastik! Hele dagen blev jeg og min veninde Sara nemlig top forkælet af Sofie, som havde arrangeret diverse hyggelige ting for os, som vores studentergave.
Først og fremmeste var vi ude og spise morgenmad på Amagerbro (Mad & Kaffe) – SÅÅ lækkert, helt klart ikke sidste gang jeg sætter mine ben det sted! Lige bagefter stod næste overraskelse klar, vi havde hver fået en tid inde hos skønhedssalonen La’ Lotus! Har aldrig oplevet så søde og dygtige mennesker inde for faget som der.
Til aften havde Sofie bestilt bord hos Sticks’n’Sushi på Borgergade – lækre og afslappende lokaler, hvor vi nød et glas (eller to tre stykker) hvidvin imens vi fik det lækreste sushi jeg nogensinde har smagt (og jep, jeg lærte ENDELIG at spise “nogenlunde pænt” med spisepinde). Senere på aftenen bevægede vi os ned til Lo-Jo’s social, hvor vi fik nogen drinks som vi afsluttede den helt i gennem fantastiske dag på.

Følg mig på instagram HER for at se flere billeder fra vores turen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miniferie #day1