Empower other women - Kibie - freelancefotograf

Navneforandring – nyt og bedre kapitel åbnet

Hej Ladies!

28535905_1563580357010552_392627459_n

Jeg svæver på en lyserød sky. Så mange gode ting er sket for tiden, og det er næsten svært at følge helt med selv. En af de vildeste ting som er sket er, at jeg i mandags endelig besluttede at skifte navn. Jeg har som sådan altid synes at ‘Sofie’ ikke helt passede så godt til mig. Jeg har til gengæld altid været super glad for mit mellemnavn, selvom jeg ugentligt kaldes ‘GODZILLA’ yes… joke of the week..not… Med det sagt, at navnet Sofie ikke passede helt til mig, så har lysten til at kassere det heller ikke været der, da det symbolisere en del af mig, og ja det betyder da også en del for mig, at det var det navn mine forældre valgte i sin tid. Valget faldt derfor på, at beholde Sofie bare som mellemnavn.

Lige siden den lille forvirrede bornholmer (mig) flyttede til den store og kaotiske by, København er jeg blevet kaldt Zilla af alle. Dette var et valg, jeg tog første dag på studiet, hvor jeg skrev mit navn, Zilla med store fede blokbogstaver på navneskiltet, som alle på 1.semester løb rundt med. Tror INGEN var i tvivl om, hvem det nye kuld på Metropol var.. hahah.
Men ændring af navn kom da jeg ønskede at starte på en frisk. Ikke bare en ny side, et HELT nyt kapitel i livet. Foruden at jeg ikke følte mit tidligere navn passede så godt, var der en del personlige ting, der gjorde at jeg blev mindet om dårlige perioder ved navnet Sofie. Derfor var det helt rigtige valg, at tage navneforandring. At glæden er SÅ stor, havde jeg bestemt ikke troet – men glæden viser bare hvor rigtigt et valg det var! Et gammelt kapitel er lukket og et nyt og meget bedre er begyndt. 

– Knus Z

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Empower other women - Kibie - freelancefotograf