Roomie love

Nye tider – Logo

Hej Ladies!

Utrolig mange spændende ting sker i mit liv fortiden, hvilket har været grunden til jeg har postet så lidt! Jeg har haft brug for en tænkepause, for at finde frem til hvad bloggen skal rumme af indhold, så det kan blive så godt som muligt.

En af de fede opturs-ting som er sket, er at jeg har fået designet mig et logo til bloggen. Synes lige pludselig, hele måden at køre en blog på bliver mere seriøst med et rigtigt logo… haha ved ikke om det er mig der er lidt semi skør eller om der er noget i det?
Anyway, sååå er det en anden Bornholmer der står bag mit nye og fine logo. Vi har haft en længere korrespondance om hvilke elementer, logoet skulle rumme for at få min personlighed med. Kort tid efter mine sidste idéer var blevet sendt af sted, modtog jeg dette utrolig flotte lyserøde/girly logo som er LIGE min stil!

Hvis du står og leder efter en som har et skarpt øje indenfor logodesign, og du måske selv trænger til et, eller kender nogle, som kender nogle der godt kunne bruge et nyt og lækkert? Så kan jeg uden tvivl anbefale at tage et kig forbi talentfulde Nerovids profil , som du finder lige HER eller send en mail på; Nerovidchan@gmail.com .

udklip

Hvad synes I om det nye logo?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roomie love