Had er det nye sort

Nyt fund – ‘EMMA’

Hej Ladies!

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelink er markeret med *

daniel-tasker

Se lige her – er i blevet smask forelskede? Det blev jeg i hvert fald efter at have set Daniel Silfens ‘EMMA’ taske! Jeg hoppede ‘som sædvanlig’ rundt på diverse instagramprofiler og fandt denne skønhed, som jeg simpelthen måtte eje. Ja, så efter 5 minutters overvejelse klikkede jeg ‘EMMA’ tasken i ROSE hjem. Du kan finde ROSE lige HER. Den har den perfekte størrelse, lige til at kunne have en mobil, pung og et par læbestifter med sig på farten. Jeg glæder mig som et lille barn til at kunne hente den senere i dag, og har da allerede planer om at lufte den i den kommende weekend. <3

Jeg har samlet mine absolut favoritter for Daniel Silfen lige her.

Nr. 1. HER *  Nr. 2. HER *  Nr. 3. HER *  Nr. 4. HER  *

2 kommentarer

 • Virkelig pæn taske, elsker nr. 2! <3 Hvilket redigerings program bruger du til at lave denne collage? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Zilla

   Hej Simone. <3
   Dejligt at høre du også finder taskerne fine!

   Til denne collage har jeg kun benyttet powerpoint, da jeg finder det utrolig nemt at arbejde i det program. Håber det kan hjælpe, ellers er du mere end velkommen til at spørge yderligere.

   Knus Zilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Had er det nye sort