ALTID glitter x Sui Ava

Nyt hår x Stuhr

Hej Ladies!

Forleden sad jeg i frisørstolen hos Stuhr på Vesterbrogade. Jeg havde ingen anelse om hvordan mit hår skulle ende ud med at se ud. Både farve og længde var som sådan ikke planlagt, men med søde Bettiina som frisør, kunne jeg rolig slappe af. Så dygtig og professionel, lad mig bare sige, at det var (MEGET) længe siden, at jeg sidst havde siddet i en frisørstol, med ro i kroppen. Jeps, jeg blev engang farvet SORT håret af en frisør, hvor det skulle være mørkebrunt.. så yes, jeg behøver nok ikke sige mere HAHA, forfærdelig så jeg i hvert fald ud! 

udklip

Lidt før og efter billeder, for at vise forskellen.

Søde Bettiina som I kan finde på Instagram HER, klippede mine spidser og åbnede fronten med kortere længder, efterfuldt farvede hun håret med en naturlig gylden balayage! Og se lige en forskel – jeg er så vild med det! Har aldrig været så ‘blond’ som nu, billedets lys snyder desværre lidt – men kunne sagtens i fremtiden se at håret skulle være endnu lysere, og selvfølgelig skal det til den tid også være hos Stuhr med Bettiina som frisør!

Hvad synes I om resultatet?

-Knus Z

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALTID glitter x Sui Ava