Apartment inspiration

Nyt liv til bloggen

Hej Ladies!

Bloggen har gennemgået en forandring. Mit ellers meget lyserøde og ‘girly’ univers er blevet skiftet ud med et lidt mere klassisk udtryk. Dels for at det virkelig trængte til en forandring – efter jeg er startet på et nyt kapitel i mit liv i København, fandt jeg det meget naturligt at bloggen også skulle starte på en ‘frisk’. Men bloggen har også fået skriftet design med henblik på at give billederne i indlæggene mere fokus, samt at give siden et mere overskueligt look uden for mange forstyrrende farver og skrifttyper. Håber I finder det nye design ligeså fint som jeg?

nytlayout

Du vil stadig ved at smutte forbi både min Instagram– og Twitter profil finde mit lille lyserøde univers, der slipper jeg det ikke foreløbigt ;-).
Fotograf: Kibie Jasmin Kaspersen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apartment inspiration